Wint u dit jaar de Groenevent Award?

May 20th, 2015

Het festivalseizoen is gestart. Ook sport- en cultuurevenementen gaan onverminderd door. U als organisator zet weer uw beste beentje voor om er een geslaagde editie van te maken. Met de Groeneventscan en de Groenevent Award ondersteunt de OVAM u om uw festival, sport- of cultuurevenement te verduurzamen. U kan er een award en een mooie geldprijs tot 6000 euro mee winnen. Elk openbaar evenement dat minimum 500 bezoekers op één dag heeft maakt kans om te winnen.

Meedoen is simpel: doe de scan.

Op www.groeneventscan.be kan u zich registreren en zich kandidaat stellen voor de award. Wist u trouwens dat u met deze gratis online tool uw evenement volledig doorlicht op vlak van duurzaamheid? 

Op www.groenevent.be raadpleegt u het wedstrijdreglement en vindt u massa's nuttige tips.

We hopen dat u deelneemt en dat u een mooi resultaat behaalt. Met uw vragen kan u bij ons terecht via groenevent@ovam.be

Dit jaar werkt de Groene Vent weer samen met Humo. Festivalbezoekers krijgen de kans om het meest duurzame evenement te verkiezen. De winnaar krijgt de Humo publieksprijs en een volle Humopagina mediaruimte om de affiche van 2016 aan te kondigen. Humo lanceert bovendien vóór elk belangrijk festivalweekend een bericht om mensen aan te zetten mee te twitteren over duurzaamheid op festivals.

 

De Groenevent awards worden uitgereikt op 23 oktober 2015.

Comments are closed.